Formación en Reiki – Set dirigida por Mercé Laseca, Colegiada FENACO Catalunya

Invertir en el propi creixement , en la pròpia evolució, en mirar cap a on volem anar, que volem deixar i que incorporar es la garantia per assolir l’èxit en tots els àmbits de la vida: salut, relacions, feina…… REIKI-SET es l’eina que us acompanya en el procés, al ritme de cadascú.
 La que us proposa des de diferents vessants, la forma d’adquirir un estat d’harmonia amb cada un i amb l’entorn, el impuls cap a l’èxit en la consecució dels objectius que us marqueu. Per seguir aquest procés personal compteu amb recursos tan variats com la relaxació ,la visualització , REIKI, tècniques de PNL i de introspecció (com el treball de interpretació dels somnis, el coneixement de l’art rúnic i la meditació ), treballs de reconciliació amb contel.lacions familiars El que us proposem te una doble finalitat : DE CREIXEMENT PERSONAL I FORMATIVA , organitzada en tres nivells que podeu seguir de manera correlativa o aturant-vos el temps que calgui en cada un .

INICI NOU GRUP 10-1-2009

En acabar cada nivell s’entrega certificat acreditatiu de la formació en REIKI i els tallers complementaris. FORMACIÓ RECONEGUDA PER FENACO CATALUNYA. PER MES INFORMACI Ó I INSCRIPCIONS ALS DOCUMENTS ADJUNTS I A: caminem. Avgda.Catalunya,10. Rocafort de Queralt. É 977.89.80.03 . www.caminem.org