Carta de despedida y agradecimiento de la Delegada de Salud del Ayuntamiento de Barcelona a la Organización Colegial Naturopática

A través de correo electrónico hemos recibido carta de despedida y agradecimiento de la Delegada de Salud del Ayuntamiento de Barcelona, Sra Cristina Iniesta con quien nos pusimos en contacto en su momento, para presentarle los pormenores de la práctica profesional Naturopática y solicitarle el apoyo para la realización de actividades promocionales de la Naturopatía, y concretamente el apoyo en la realización del III Congreso Internacional de Naturopatía que celebramos en mayo en Julio del 2016.
He aqui la carta:

Benvolgut amic, / Benvolguda amiga, 


No vull deixar passar l’ocasió d’agrair-te l’actitud de bona entesa i la voluntat de col·laboració que sempre has demostrat en les nostres relacions personals i institucionals, durant aquests quatre anys, en què he tingut l’honor de treballar al capdavant de la Delegació de Salut de l’Ajuntament de Barcelona, com a delegada i com a presidenta de l’Agència de Salut Pública de Barcelona. 

Treballar al costat vostre m’ha omplert personal i professionalment. Servir la ciutadania és un privilegi, i fer-ho donant empenta a la salut de Barcelona, en tots els seus nivells i amb la potència especial de la salut pública, un viatge apassionant. 

M’he esforçat per contribuir a fer de Barcelona una ciutat més saludable i per estar a l’alçada de les necessitats i demandes dels ciutadans i ciutadanes d’una capital tan dinàmica, vital i emblemàtica com la nostra. En aquest sentit, he tingut la gran sort de poder comptar amb el teu suport i amb la cooperació de moltes persones i entitats, disposades en tot moment a treballar en favor del benestar dels barcelonins i barcelonines. Et reitero, doncs, la meva gratitud i et faig palès que segueixo a la teva plena disposició. 

Salut per a tothom! 

Rep una forta abraçada. 

Cristina Iniesta 

Barcelona, juny 2015