Amb la celebració d’aquest I Congrés Català de Naturopatía pretenem donar respostes a les actuals demandes de Serveis Professionals de Naturopatía

Terrassa (Barcelona) acull el dia 28 de gener de 2017 l’I Congrés Català de Naturopatía, que organitza l’Organització Col·legial Naturopática de Catalunya sota el lema “La Naturopatía, una Professió amb Història” , i en el qual es donaran cita professionals Naturòpates de reconegut prestigi, per exposar, debatre i aprofundir sobre la recerca i pràctica professional Naturopática.

Hem treballat amb la major il·lusió en un programa científic que pugui respondre a les expectatives de formació actuals i a les constants novetats que estan sorgint en el nostre mitjà en els últims anys. Anem a abordar els reptes presents i futurs de la Professió Naturopática,com la globalitat i interconnexió professional i corporativa, i que ens permeti seguir avançant en l’oferta de Serveis Professionals de Naturopatía de qualitat i eficiència basat en el mètode científic. Abordarem temes nous, revisarem temes clàssics i també debatrem.

Amb la celebració d’aquest I Congrés Català de Naturopatía pretenem donar respostes a les actuals demandes de Serveis Professionals de Naturopatía i constituir un fòrum de debat per a l’intercanvi de coneixements diversos sobre els mateixos i les actuals línies de recerca en Naturopatía. En els últims anys s’ha fet més evident, la necessitat de tenir un marc conceptual propi de la ciència i professió Naturopática que conjumini recerca i pràctica Naturopática. Aquest procés per unir pràctica assistencial i coneixement científic, té com a principal objectiu el portar-nos a l’excel·lència dels Serveis Professionals de Naturopatía.

Pel que entre els objectius que ens hem marcada per a aquest I Congrés Català de Naturopatía estan:

– Impulsar la recerca en el context de la pràctica professional Naturopática.

– Compartir experiències de recerca des dels àmbits docent i assistencial. Interrelació recerca/pràctica professional.

– Posar en valor el treball del Professional Naturòpata a través de la recerca i de l’investigat. Prestigiar la professió.

– Reivindicar la recerca com a camí d’identitat i autonomia professional dins del marc de les Ciències de la Salut.

Des del Comitè Organitzador i Científic us convidem a participar. La vostra presència garantirà sens dubte l’èxit del congrés i enriquirà les seves conclusions.

Informació i inscripcions en: I Congrés Català de Naturopatía

Etiquetas: