Demà 28 de gener dóna començament l’I Congrés Català de Naturopatía a Terrassa (Barcelona)

Demà dissabte 28 de gener a les 10 hores donarà començament a Terrassa (Barcelona) l’I Congrés Català de Naturopatía organitzat per l’Organització Col·legial Naturopática de Catalunya sota el lema: “La Naturopatía, una Professió amb Història”.

“En aquest I Congrés Català de Naturopatía, afirma Angel Perera, Vicepresident de l’Organització Col·legial Naturopática de Catalunya, hem realitzat un important esforç per elaborar un programa professional i científic variat, que reculli tots els àmbits de treball i interès del Professional Naturòpata i que sigui presentat per ponents de prestigi”.

Aquest esdeveniment que organitza l’Organització Col·legial Naturopática de Catalunya, té entre els seus objectius compartir amb els professionals Naturòpates, grups de recerca, centres de formació, estudiants, empreses i laboratoris, usuaris dels serveis de Naturopatía; i públic en general, la realitat professional i laboral, i els resultats que es van obtenint en la recerca i en la pràctica professional Naturopática. És a més un espai per donar l’intercanvi d’idees i coneixements; així mateix, és un fòrum perquè professors i estudiants reflexionin sobre les condicions i reptes de la formació i recerca en el camp de la Naturopatía.

Professionalitat, Professionalisme i Professió són els estendards que l’Organització Col·legial Naturopática enarbora amb l’objectiu que la labor professional del Naturòpata sigui reconeguda en tots els seus vessants, i que esperem activament que l’Administració admeti d’una vegada per sempre les nostres reivindicacions històriques fent possible el desenvolupament professional que necessitem en aquests moments per anar ampliant la nostra cartera de Serveis Professionals de Naturopatía a la societat que ens està demandant, cada vegada més, un grau de professionalitat i de formació a l’altura de les circumstàncies.

Des de l’Organització Col·legial Naturopática també volem que la celebració de l’I Congrés Català de Naturopatía serveixi també perquè el marc professional, creat pel treball corporatiu dels Professionals Naturòpates Col·legiats, sigui compartit amb tots els professionals que actualment exerciten la seva professió amb Mètodes Naturals de Salut, per la qual cosa fem una crida a la unitat organitzativa i a la unitat d’acció per enfortir la nostra lluita reivindicativa en defensa dels nostres drets sociolaborals.

Etiquetas: