El primer Congrés Català de Naturopatía finalitza amb èxit d’assistència i continguts

Terrassa (Barcelona) ha estat la seu de l’I Congrés català de Naturopatía que, sota el lema “Naturopatía, una Professió amb Història”, que s’ha celebrat durant el dissabte 28 de gener, organitzat per l’Organització Col·legial Naturopática de Catalunya. Un Congrés científic i professional com a est engloba moltes coses, diversió, intercanvi, amistat, turisme…però si alguna cosa veritablement ho defineix és ser un fòrum d’exposició i intercanvi de producció científica i de cohesió corporativa.

Angel Perera, Vicepresident de l’Organització Col·legial Naturopática de Catalunya manifesta la seva satisfacció pel treball realitzat tant en la preparació com el desenvolupament i els bons resultats obtinguts en aquest I Congrés Català de Naturopatía; hagut de sobretot al bon acolliment i assistència que ha tingut l’esdeveniment, tenint en compte l’auge i implantació social i professional que estan tenint els Serveis Professionals de Naturopatía a Catalunya.

En aquesta línia de declaracions, Ana Vilamanya, Coordinadora de l’I Congrés Català de Naturopatía afirma que ” aquest Congrés també ha servit per augmentar la cohesió corporativa dels Professionals Naturòpates, fer més visible la Professió Naturopática i acostar-la més i millor a la societat catalana; alhora que seguir amb el procés de consolidació de la Professió Naturopática a Catalunya”

D’altra banda la Vicepresidenta Executiva de l’Organització Col·legial Naturopática, Nicole González, declara que “la confiança que els assistents i entitats col·laboradores han posat en els Professionals Naturòpates Col·legiats, ha estat resposta amb un èxit d’indubtable professionalitat per part dels ponents”

També, Ana Vilamanya, en nom del Comitè Organitzador vol expressar el seu agraïment a Manuel Navarro, President de l’Organització Col·legial Naturopática qui va realitzar l’obertura del Congrés deixant clar que l’exercici de la Naturopatía té el seu estatus de legalitat, que té el seu desenvolupament sociolaboral i professional, però que encara falta que l’Administració impulsi la Qualificació Professional de Naturopatía com a mesura immediata per a la regulació professional.I també fa extensiu el seu agraïment als membres de la Junta de Govern de l’Organització Col·legial Col·legial Naturopática, Nicole González, Vicepresidenta Executiva; Alfredo Abascal, Conseller Delegat i Isabel Piñeiro, Directora General, pel seu notable respatller a l’esdeveniment; i agraeix als ponents les seves aportacions per elevar la qualitat científica del programa i als assistents la seva presència i participació, intervenint en les sessions de discussió aportant experiències per a l’enriquiment d’altres companys.

I en aquesta línia d’agraïments, és important destacar el suport i presència de les entitats patrocinadores i col·laboradores de l’I Congrés català de Naturopatía: Activ Ozone; Vitrocuantica; Institut TNDR Barcelona; Gheos i Federació Espanyola de Malalties Rares.

El nivell científic i pedagògic dels temes exposats en les diferents ponències, i l’assistència de professionals, estudiants, centres de formació, usuaris dels Serveis Professionals de Naturopatía, i públic en general han constituït un èxit notable superant amb escreix les expectatives que teníem al seu començament. El programa desenvolupat durant l’esdeveniment ha permès als assistents intercanviar coneixement i experiències en relació a l’aplicació de les diferents tecnologies Naturopáticas, identificar solucions de salut i compartir idees.

Una vegada finalitzat el congrés, i gràcies a l’esforç de tots, podem estar orgullosos dels resultats obtinguts, tant pel nivell científic de les sessions del programa, com per la implicació i l’interès dels congressistes.

Etiquetas: