“La Naturopatía en el marc de les Ciències de la Salut”, lema de l’II Congrés Català de Naturopatía que se celebrarà a Tarragona el 3 de Març

El propera dia 3 de Març, l’Organització Col·legial Naturopática de Catalunya organitza l’II Congrés Català de Naturopatía a Tarragona amb el lema: “La Naturopatía en el marc de les Ciències de la Salut”, amb l’objectiu de seguir consolidant la Professió Naturopática, i acostar més i millor els Serveis Professionals de Naturopatía a la societat catalana.

L’Organització de l’II Congrés Català de Naturopatía ja està contribuint d’una forma notable a l’esforç realitzat per l’Organització Col·legial Naturopática per difondre, dignificar i consolidar la Professió Naturopática, i constituint-se en un referent per a tota la professió Naturopática a Catalunya. Un dels nostres objectius fonamentals ha estat el de dotar al Congrés Català de Naturopatía d’una personalitat pròpia, d’una marca diferenciadora, i que reflecteixi que és nostre, dels Professionals Naturòpates.

En aquest II Congrés Català de Naturopatía, afirma Oliver Ernst, President de l’Organització Col·legial Naturopática de Catalunya, “hem realitzat un important esforç per elaborar un programa professional variat, que reculli tots els àmbits de treball i interès del Professional Naturòpata i que sigui presentat per ponents de prestigi”.

Professionalitat i professionalisme són els estendards que l’Organització Col·legial Naturopática està enarborant amb l’objectiu que la labor professional del Naturòpata sigui reconeguda en tots els seus vessants, labor que realitzem des de 1922 i que esperem activament que l’Administració admeti d’una vegada per sempre les nostres reivindicacions històriques fent possible el desenvolupament professional que necessitem en aquests moments per anar ampliant la nostra cartera de Serveis Professionals de Naturopatía a la societat que ens està demandant, cada vegada més, un grau de professionalitat i de formació a l’altura de les circumstàncies.

Per a informació i inscripció en: II Congrés Català de Naturopatía

Etiquetas: