La Professió Naturopática té una cita de singular importància a l’II Congrés Català de Naturopatía que se celebrarà el proper dia 3 de març de 2018 a Tarragona

La Professió Naturopática té una cita de singular importància a l’II Congrés Català de Naturopatía que se celebrarà el proper dia 3 de març de 2018 a Tarragona sota el lema “La Naturopatía en el marc de les Ciències de la Salut”. Oliver Ernst, President de l’Organització Col·legial Naturopática de Catalunya, ha assenyalat que en aquesta cita “el nostre objectiu no és només estar a l’altura dels esdeveniments que la nostra organització està celebrant, sinó satisfer les expectatives oferint un programa interessant i de qualitat que ens serveixi per ampliar coneixements i ens porti al debat i a l’intercanvi professional, científic, acadèmic, laboral i de qualitat de serveis als usuaris dels Serveis Professionals de Naturopatía a Catalunya”.

Aquest II Congrés Català de Naturopatía s’està convertint en un referent per la seva qualitat científica i estimular l’activitat professional del Professional Naturòpata mitjançant l’intercanvi d’informació i l’establiment de contactes personals i de caràcter professional. Un altre objectiu, corporatiu de l’II Congrés Català de Naturopatía és seguir augmentant la visibilitat de la Professió Naturopática i reforçar la seva presència en la societat, ressaltant les seves competències professionals. És per això que des de l’Organització Col·legial Naturopática de Catalunya s’han desplegat tots els mitjans perquè aquest esdeveniment de compliment a tots aquests objectius.

En aquests anys, s’han realitzat avanços notables en la demarcació de la disciplina Naturopática dins del marc de les Ciències de la Salut, així com en la seva presència i prestigi social. Així mateix, a poc a poc es van ocupant els espais de professionalitat que ens correspon per dret propi, la qual cosa obrirà, sens dubte, noves vies per a la consolidació de la nostra Professió Naturopática a Catalunya. Per tot això, també és un propòsit de l’Organització Col·legial Naturopática de Catalunya el dotar a aquest nostre Congrés Professional d’una personalitat pròpia, d’una marca diferenciadora, i que reflecteixi que és nostre, dels Professionals Naturòpates.

L’Organització Col·legial Naturopática, compta amb una implantació majoritària en la Professió Naturopática i es fonamenta en la promoció i desenvolupament de la Naturopatía, tant de la professió com dels professionals que l’exerceixen. Tots els professionals Naturòpates hem de treballar des del nostre àmbit professional, sense importar com és l’eina que utilitzem (quiromasaje, acupuntura, osteopatía, shiatsu, reflexologia, iridología, herbología, essències florals….) per fer realitat les nostres reivindicacions històriques.

Per a informació i inscripció en: II Congrés Català de Naturopatía

Etiquetas: