II Congrés Català de Naturopatía: orgullosos dels resultats obtinguts, tant pel nivell científic de les sessions del programa, com per la implicació i l’interès dels congressistes

Tarragona ha estat la seu de l’II Congrés Català de Naturopatía que, sota el lema “La Naturopatía en el marc de les Ciències de la Salut”, que s’ha celebrat durant el dissabte 3 de març, organitzat per l’Organització Col·legial Naturopática de Catalunya. Un Congrés científic i professional com a est engloba moltes coses, diversió, intercanvi, amistat, turisme…però si alguna cosa veritablement ho defineix és ser un fòrum d’exposició i intercanvi de producció científica i de cohesió corporativa.

Oliver Ernst, President de l’Organització Col·legial Naturopática de Catalunya, manifesta la seva satisfacció pel treball realitzat tant en la preparació com el desenvolupament i els bons resultats obtinguts en aquest II Congrés Català de Naturopatía; hagut de sobretot al bon acolliment i interès que ha tingut l’esdeveniment, tenint en compte l’auge i implantació social i professional que estan tenint els Serveis Professionals de Naturopatía a Catalunya.

En aquesta línia de declaracions, Roland Wilhelm, Coordinador de l’II Congrés Català de Naturopatía afirma que ” aquest Congrés també ha servit per augmentar la cohesió corporativa dels Professionals Naturòpates, fer més visible la Professió Naturopática i acostar-la més i millor a la societat catalana; alhora que seguir amb el procés de consolidació de la Professió Naturopática a Catalunya”

D’altra banda la Vicepresidenta Executiva de l’Organització Col·legial Naturopática, Nicole González, declara que “la confiança que els assistents i entitats col·laboradores han posat en els Professionals Naturòpates Col·legiats, ha estat resposta amb un èxit d’indubtable professionalitat per part dels ponents”

També, Roland Wilhelm, en nom del Comitè Organitzador vol expressar el seu agraïment a Manuel Navarro, President de l’Organització Col·legial Naturopática qui va realitzar l’obertura del Congrés deixant clar que l’exercici de la Naturopatía té el seu estatus de legalitat, que té el seu desenvolupament sociolaboral i professional, però que encara falta que l’Administració impulsi els mecanismes necessaris per a la regulació professional; i agraeix als ponents les seves aportacions per elevar la qualitat científica del programa i als assistents la seva presència i participació, intervenint en les sessions de discussió aportant experiències per a l’enriquiment d’altres companys.

Ien aquesta línia d’agraïments, és important destacar el suport i presència de les entitats patrocinadores i col·laboradores de l’II Congrés català de Naturopatía: NaturImport; Vitrocuantica; TNDR; i Nutergia.

El nivell científic i pedagògic dels temes exposats en les diferents ponències, i l’assistència de professionals, estudiants, centres de formació, usuaris dels Serveis Professionals de Naturopatía, i públic en general han constituït un èxit notable superant amb escreix les expectatives que teníem al seu començament. El programa desenvolupat durant l’esdeveniment ha permès als assistents intercanviar coneixement i experiències en relació a l’aplicació de les diferents tecnologies Naturopáticas, identificar solucions de salut i compartir idees.

Una vegada finalitzat el congrés, i gràcies a l’esforç de tots, podem estar orgullosos dels resultats obtinguts, tant pel nivell científic de les sessions del programa, com per la implicació i l’interès dels congressistes.

Etiquetas: