“La Naturopatia, La nostra Professió, està presente”, lema del IV Congrés de la Professió Naturopática Comunitat Valenciana “Memorial Carlos Lestón”

Des del Comité Organitzador del IV Congrés de la Professió Naturopática Comunitat Valenciana “Memorial Carlos Lestón”; volem ressaltar la il·lusió amb què estem organitzant este esdeveniment, en el que s’ha dissenyat un programa científic actual, divers i adaptat als distints àmbits d’actuació del Professional Naturòpata, amb la participació de ponents de singular trajectòria científica i professional. El lema triat per a esta quarta edició del Congrés de la Professió Naturopática Comunitat Valenciana “La Naturopatia, La nostra Professió, està presente“;.Con certesa i orgull professional, afirmem que la nostra professió, la Naturopatia, està present i té una reconeguda utilitat per a la societat.”.


El IV Congrés de la Professió Naturopática Comunitat Valenciana “Memorial Carlos Lestón”; que celebrarem a Alacant, el pròxim dia 23 de febrer, està emmarcat dins del conjunt d’activitats científiques, professionals i corporatives que l’Organització Col·legial Naturopática, organitza dirigit als professionals, usuaris, empresaris, estudiants, centres de formació, herbolaris, centres d’herbodietética, editorials que conformen el sector Naturopático, i que enguany s’emmarca dins de la campanya identitària “Exige un Professional Naturòpata Col·legiat

El IV Congrés de la Professió Naturopatia de la Comunitat Valenciana “Memorial Carlos Lestón”; arriba a la seua quarta edició refermant-se com referent de la Professió Naturopática a la Comunitat Valenciana, tenint entre els seus objectius oferir un espai per a fomentar l’intercanvi d’experiències professionals, docents, investigadores, empresarials etc…, així com ser un aparador per als productes i servicis més innovadors del sector Naturopático. I també reivindicar amb contundència i realisme que la nostra Professió és la Naturopatia, que des de 1922 exercim a Espanya contribuint amb això a la millora de qualitat de vida i a la salut individual i social en general.


L’assistència és gratuïta i els interessats a acompanyar-nos hauran d’inscriure’s ACÍ

Etiquetas: