La celebraciòn del IV Congrés de la Professió Naturopática Comunitat Valenciana arriba en un moment expansiu dels Servicis de Professionals de Naturopatia

L’Organització Col·legial Naturopática de la Comunitat Valenciana, organitza el seu IV Congrés de la Professió Naturopática Comunitat Valenciana “Memorial Carlos Lestón” a Alacant el pròxim dia 23 de febrer.”.

El lema triat per a esta quarta edició del Congrés de la Professió Naturopática Comunitat Valenciana “La Naturopatia, La nostra Professió, està presente”.Con certesa i orgull professional, afirmem que la nostra professió, la Naturopatia, està present i té una reconeguda utilitat per a la societat.

El Congrés de la Professió Naturopática Comunitat Valenciana “Memorial Carlos Lestón” s’ha configurat en l’esdeveniment central de la Professió Naturopática a la Comunitat Valenciana. Esta IV edició té com a objectiu reivindicar amb veu alta i clara que la nostra Professió és la Naturopatia, que des de 1922 exercim a Espanya contribuint amb això a la millora de qualitat de vida i a la salut individual i social en general.

Manuel Navarro, President de l’Organització Col·legial Naturopática, subratlla que este Congrés també pretén recalcar la necessitat de potenciar els aspectes formatius i d’investigació de la Ciència i Professió Naturopática per a anar-se’n adaptant a les noves demandes tant en quantitat i qualitat per part dels usuaris dels Servicis Professionals de Naturopatia. En este camp, L’Organització Col·legial Naturopática continuarà desenrotllant les línies bàsiques per a la formació dels Professionals Naturòpates dedicades a la formació i didàctica, tant en els llocs de Direcció de Centres Formatius com a Docents particulars o formant part del Cos del Professorat de la Xarxa de Centres Homologats per l’Organització Col·legial Naturopática.

D’altra banda, Justiniano Ferré, Coordinador del IV Congrés de la Professió Naturopática Comunitat Valenciana “Memorial Carlos Lestón”; afirma que la realització d’este esdeveniment a Alacant va a a servir també per a dinamitzar l’activitat empresarial, professional i laboral de la Professió Naturopática.

Per a informació i inscripcions IV Congrés de la Professió Naturopática Comunitat Valenciana “Memorial Carlos Lestón”.

Etiquetas: