Alacant acull el IV Congrés de la Professió Naturopática “Memorial Carlos Lestón”

L’Organització Col·legial Naturopática de la Comunitat Valenciana celebrarà el seu IV Congrés de la Professió Naturopática “Memorial Carlos Lestón” a Alacant, el dia 23 de febrer amb l’objectiu de convertir el Congrés en un referent de qualitat científica Naturopática. El Congrés de la Professió Naturopática Comunitat Valenciana es configura com un espai de diàleg i de desenrotllament del saber Naturopático, que proporciona contactes i actualitzant col·laboracions entre investigadors, professionals i estudiants de Naturopatia.

Justiniano Ferré, Coordinador del IV Congrés de la Professió Naturopática Comunitat Valenciana “Memorial Carlos Lestón”, afirma “hemos treballat per a configurar una trobada professional del màxim interés per al Professional Naturòpata i el conjunt de la Professió Naturopática, amb destacats ponents especialistes, que invite a la participació dels Professionals Naturòpates i genere un intercanvi d’experiències per a continuar construint la Naturopatia, una Naturopatia científica i profesional“.

Este esdeveniment també pretén promoure i facilitar l’intercanvi d’idees i experiències entre Professionals Naturòpates Col·legiats, a fi de continuar avançant en el desenrotllament de la Naturopatia en benefici sempre de l’usuari dels Servicis Professionals de Naturopatia.

El Congrés de la Professió Naturopática s’ha configurat en l’esdeveniment central de la Professió Naturopática a la Comunitat Valenciana. Per a això comptem amb ponents de gran trajectòria professional i especialistes en les distintes àrees de coneixement de la Naturopatia, que ens van a donar a conéixer els últims avanços científics i professionals en tots els àmbits de la Naturopatia.

Per a informació i inscripcions IV Congrés de la Professió Naturopática Comunitat Valenciana “Memorial Carlos Lestón”.

Etiquetas: