Comença el compte arrere per a la celebració del IV Congrés de la Professió Naturopática Comunitat Valenciana “Memorial Carlos Lestón”

El Congrés de la Professió Naturopática Comunitat Valenciana “Memorial Carlos Lestón” celebra enguany la seua IV edició a Alacant, el pròxim 23 de febrer, constituint-se així en el més significatiu del seu tipus a la Comunitat Valenciana. El lema triat per a l’ocasió és: “La Naturopatia, La nostra Professió, està presente“. Con certesa i orgull professional, afirmem que la nostra professió, la Naturopatia, està present i té una reconeguda utilitat per a la societat.

El IV Congrés de la Professió Naturopática Comunitat Valenciana “Memorial Carlos Lestón” està dirigit als professionals, usuaris, empresaris, estudiants, centres de formació, herbolaris, centres d’herbodietética, editorials, que conformen el sector Naturopático. Tenint com a objectiu continuar liderant la Professió Naturopática a la Comunitat Valenciana. L’esdeveniment també oferix un espai per a l’intercanvi d’experiències professionals, docents, investigadores, empresarials etc…, a més de ser un aparador per als productes i servicis més innovadors de la Professió Naturopática.

Este IV Congrés de la Professió Naturopática Comunitat Valenciana “Memorial Carlos Lestón” que celebrarem a Alacant, el pròxim 23 de febrer, pretén continuar donant més visibilitat a la Professió Naturopática al mateix temps que continuar donant a conéixer el procés d’integració de la Professió Naturopática com un servici més de salut, benestar i qualitat de vida, ja que la demanda d’estos Servicis Professionals de Naturopatia, que estan funcionant a la Comunitat Valenciana a nivell privat i social, van en augment.

Els temes centrals que abordarà el IV Congrés de la Professió Naturopática Comunitat Valenciana “Memorial Carlos Lestón” té a veure amb l’evolució de l’oferta dels Servicis Professionals de Naturopatia i la seua implantació a la Comunitat Valenciana, la relacions amb l’administració, i sobretot, la professionalització i la qualitat en l’atenció, que és el que distingix els Professionals Naturòpates Col·legiats. S’espera que esta IV edició de l’esdeveniment supere amb escreix la xifra de participació del passat any amb això continuar acostant la Professió Naturopática més i millor a la societat.

El Congrés de la Professió Naturopática Comunitat Valenciana "Memorial Carlos Lestón" està contribuint d’una forma singular a l’esforç realitzat per la nostra l’Organització Col·legial Naturopática per difondre, promocionar i consolidar la Professió Naturopática, i s’ha convertit en referència obligada per a tota la Professió Naturopática a la Comunitat Valenciana.

L’assistència és gratuïta i els interessats a acompanyar-nos hauran d’inscriure’s ACÍ
Etiquetas: