Arriba a la seva III edició el Congrés Català de Naturopatía amb el lema “La Naturopatía, La nostra Professió, està present”

El Congrés Català de Naturopatía arriba a la seva tercera edició, el més rellevant del seu tipus a Catalunya; i com en l’edició anterior l’Organització Col·legial Naturopática de Catalunya, organitza l’III Congrés Català de Naturopatía dissabte que ve dia 6 d’Abril a Barcelona.

L’III Congrés Català de Naturopatía està dirigit als professionals, usuaris, empresaris, estudiants, centres de formació, herbolaris, centres de herbodietética, editorials, que conformen la Professió Naturopática. Tenint com a objectiu continuar sent l’esdeveniment líder del sector dels Mètodes Naturals de Salut (popularment denominades “teràpies naturals”) a Catalunya. Amb periodicitat anual, aquest esdeveniment ofereix un espai per al foment de l’intercanvi d’experiències professionals, docents, investigadores, empresarials etc…, així com ser un aparador per als productes i serveis més innovadors dels Serveis Professionals de Naturopatía.

Aquest III Congrés Català de Naturopatía, que celebrarem a Barcelona dissabte que ve 6 d’abril, vol continuar donant a conèixer el procés d’integració de la Professió Naturopática com un servei més de salut, benestar, qualitat de vida i desenvolupament personal, ja que la demanda d’aquests Serveis Professionals de Naturopatía, que estan funcionant a Catalunya, a nivell privat, van en augment. En el procés de reconeixement de la labor que realitza el Professional Naturòpata Col·legiat, esperem continuar comptant amb el suport de les administracions públiques, sindicats, organitzacions empresarials i els partits polítics perquè coneguin el pla de regulació de l’Organització Col·legial Naturopática, que beneficiarà a la societat Catalana en el seu conjunt, amb prestacions de Serveis Professionals de Naturopatía d’alta qualitat

Els temes centrals que abordarà el Congrés té a veure amb l’evolució de l’oferta dels Serveis Professionals de Naturopatía i la seva implantació en la societat catalana, la relacions amb l’administració, i sobretot, la professionalització i la qualitat en l’atenció, que és el que distingeix als Professionals Naturòpates Col·legiats. S’espera que està tercera edició de l’esdeveniment superi la xifra de participació del passat any envers això continuar acostant més i millor la Professió Naturopática a la societat catalana.

L’III Congrés Català de Naturopatía que se celebrarà a Barcelona, està emmarcat dins la campanya identitària “Exigeix Professionals Naturòpates Col·legiats” amb l’objectiu de continuar difonent la labor que els Professionals Naturòpates Col·legiats estem realitzant per a un millor coneixement per part de la ciutadania.

L’Organització Col·legial Naturopática, compta amb una implantació majoritària en la professió Naturopática i es fonamenta en la defensa de la Naturopatía, tant de la professió com dels professionals que l’exerceixen. Tots els Professionals Naturòpates hem de treballar des del nostre àmbit professional, sense importar com és l’eina que utilitzem (quiromasaje, acupuntura, osteopatía, shiatsu, homeopatia, reflexologia, iridología, herbología, essències florals….) per a fer realitat les nostres reivindicacions històriques.

Etiquetas: