El pròxim dia 6 d’abril, l’Organització Col·legial Naturopática de Catalunya celebra la 3a edició del Congrés Català de Naturopatía

L’Organització Col·legial Naturopática organitza l’III Congrés Català de Naturopatía, dissabte que ve 6 d’abril a Barcelona, amb el lema: “La Naturopatía, La nostra Professió, està present“. lema que porten tots els Congressos de Naturopatía que celebrem aquest any 2019. Amb certesa i orgull professional, afirmem que la nostra professió, la Naturopatía, està present i té una reconeguda utilitat per a la societat.

En aquest III Congrés Català de Naturopatía, afirma Nora Villafranca, Delegada de l’Organització Col·legial Naturopática a Barcelona i Coordinadora de l’esdeveniment, estem realitzant un important esforç per elaborar un programa professional variat, que reculli tots els àmbits de treball i interès del Professional Naturòpata i que sigui presentat per ponents de prestigi”.

Aquest esdeveniment que organitza l’Organització Col·legial Naturopática de Catalunya té entre els seus objectius compartir amb els professionals Naturòpates, grups de recerca, centres de formació, estudiants, empreses i laboratoris, usuaris dels Serveis Professionals de Naturopatía; i públic en general, la realitat professional i laboral, i els resultats que es van obtenint en la recerca i en la pràctica professional Naturopática. És a més un espai per a donar l’intercanvi d’idees i coneixements; així mateix, és un fòrum perquè professors i estudiants reflexionin sobre les condicions i reptes de la formació i recerca en el camp de la Naturopatía.

El Congrés Català de Naturopatía està contribuint d’una forma singular a l’esforç realitzat per nostra l’Organització Col·legial Naturopática per difondre, promocionar i consolidar la Professió Naturopática, i s’ha convertit en referència obligada per a tota la professió Naturopática a Catalunya.

Professionalitat, Professionalisme i Professió són els estendards que l’Organització Col·legial Naturopática enarbora amb l’objectiu que la labor professional del Naturòpata sigui reconeguda en tots els seus vessants, i que esperem activament que l’Administració admeti d’una vegada per sempre les nostres reivindicacions històriques fent possible el desenvolupament professional que necessitem en aquests moments per a anar ampliant la nostra cartera de Serveis Professionals de Naturopatía a la societat que ens està demandant, cada vegada més, un grau de professionalitat i de formació a l’altura de les circumstàncies.

Des de l’Organització Col·legial Naturopática també volem que la celebració de l’III Congrés Català de Naturopatía serveixi també perquè el marc professional, creat pel treball corporatiu dels Professionals Naturòpates Col·legiats, sigui compartit amb tots els professionals que actualment exerciten la seva professió amb Mètodes Naturals i Tradicionals de Salut, per la qual cosa fem una crida a la unitat organitzativa i a la unitat d’acció per a enfortir la nostra lluita reivindicativa en defensa dels nostres drets sociolaborals.

L’III Congrés Català de Naturopatía que se celebrarà a Barcelona el dissabte 6 d’abril, està emmarcat dins la campanya identitària “Exigeix un Professional Naturòpata Col·legiat” amb l’objectiu de continuar difonent la labor que els professionals Naturòpates estem realitzant per a un millor coneixement per part de la societat.

Informació i inscripcions: III Congrés Català de Naturopatía

Etiquetas: