La Naturopatía, La nostra Professió, està present en l’III Congrés Català de Naturopatía el 3 d’abril a Barcelona

L’Organització Col·legial Naturopática de Catalunya. organitza a Barcelona, el pròxim dia 6 d’Abril, l’III Congrés Català de Naturopatía, amb el lema: “La Naturopatía, La nostra Professió, està present“. lema que porten tots els Congressos de Naturopatía que celebrem aquest any 2019. Amb certesa i orgull professional, afirmem que la nostra professió, la Naturopatía, està present i té una reconeguda utilitat per a la societat.

Aquest Congrés Naturopático que celebrarem a Barcelona està emmarcat dins del conjunt d’activitats científiques, professionals i corporatives que l’Organització Col·legial Naturopática, organitza dirigit als professionals, usuaris, empresaris, estudiants, centres de formació, herbolaris, centres de herbodietética, editorials que conformen la Professió Naturopática, i que aquest any coincideix amb la campanya identitària “Exigeix un Professional Naturòpata Col·legiat

El Congrés Català de Naturopatía arriba a la seva tercera edició afermant-se com a referent de la Professió Naturopática a Catalunya, tenint entre els seus objectius oferir un espai per a fomentar l’intercanvi d’experiències professionals, docents, investigadores, empresarials etc…, així com ser un aparador per als productes i serveis més innovadors de la Professió Naturopática.

Els temes centrals que abordarà l’III Congrés Català de Naturopatía té a veure amb l’evolució de l’oferta dels Serveis Professionals de Naturopatía i la seva implantació social Catalunya, la relacions amb l’administració, i sobretot, la professionalització i la qualitat en l’atenció, que és el que distingeix als Professionals Naturòpates Col·legiats adscrits a l’Organització Col·legial Naturopática.

Informació i inscripcions: III Congrés Català de Naturopatía

Etiquetas: