Des del Comitè Organitzador de l’III Congrés Català de Naturopatía volem ressaltar la il·lusió amb la qual estem organitzant aquest esdeveniment, en el qual s’ha dissenyat un programa científic actual, divers i adaptat als diferents àmbits d’actuació del Professional Naturòpata

Des del Comitè Organitzador de l’III Congrés Català de Naturopatía volem ressaltar la il·lusió amb la qual estem organitzant aquest esdeveniment, en el qual s’ha dissenyat un programa científic actual, divers i adaptat als diferents àmbits d’actuació del Professional Naturòpata, amb la participació de ponents de singular trajectòria científica i professional.

El lema triat per a aquest III Congrés Català de Naturopatía és “La Naturopatía, La nostra Professió, està present“. lema que porten tots els Congressos de Naturopatía que celebrem aquest any 2019. Amb certesa i orgull professional, afirmem que la nostra professió, la Naturopatía, està present i té una reconeguda utilitat per a la societat.

L’III Congrés Català de Naturopatía que celebrarem a Barcelona està emmarcat dins del conjunt d’activitats científiques, professionals i corporatives que l’Organització Col·legial Naturopática, organitza dirigit als professionals, usuaris, empresaris, estudiants, centres de formació, herbolaris, centres de herbodietética, editorials que conformen el sector Naturopático, i que aquest any s’emmarca dins de la campanya identitària “Exigeix Professionals Naturòpates Col·legiats“.

El Congrés Català de Naturopatía s’està implantat com a esdeveniment líder del sector dels Mètodes Naturals de Salut (“teràpies naturals, teràpies alternatives, teràpies holístiques, teràpies complementàries, etc..”) a Catalunya. Amb periodicitat anual, aquest esdeveniment ofereix un espai per a fomentar l’intercanvi d’experiències professionals, docents, investigadores, empresarials etc…, així com ser un aparador per als productes i serveis més innovadors del sector Naturopático.

Aquest III Congrés Català de Naturopatía, que anem celebrar a Barcelona, el 6 d’Abril de 2019, se celebra aquest any dins d’un context d’austeritat continguda d’acord amb els temps i les circumstàncies que estem travessant, la qual cosa en cap cas ens minvarà la il·lusió per a continuar endavant. Cal estar convençuts que amb optimisme, obstinació, ànim i esforç tirarem endavant del moment actual.

Els temes centrals que abordarà l’III Congrés Català de Naturopatía té a veure amb l’evolució de l’oferta dels Serveis Professionals de Naturopatía i la seva implantació en la societat catalana, la relacions amb l’administració, i sobretot, la professionalització i la qualitat en l’atenció, que és el que distingeix als Professionals Naturòpates Col·legiats.

Informació i inscripcions: III Congrés Català de Naturopatía

Etiquetas: