III Congrés Català de Naturopatía: Avançar en el perfil professional del Naturòpata per a un desenvolupament professional de qualitat

L’III Congrés Català de Naturopatía es configura com un espai de diàleg i de desenvolupament del saber Naturopático, que proporciona contactes i actualitzant col·laboracions entre investigadors, professionals i estudiants de Naturopatía.

Des de l’Organització Col·legial Naturopática de Catalunya, afirma Nora Villafranca, Coordinadora de l’esdeveniment i Delegada de l’Organització Col·legial Naturopática a Barcelona, hem posat tot el nostre interès per a configurar un esdeveniment professional amb la màxima qualitat per al Professional Naturòpata i el conjunt de la Professió, amb destacats ponents, que convidi a la participació dels Professionals Naturòpates i generi un intercanvi d’experiències sobre les quals construir la Naturopatía del futur, una Naturopatía professional i sostenible”.

L’III Congrés Català de Naturopatía té la finalitat de continuar establint vies de diàleg científic entre professionals de l’àmbit de la Naturopatía, així com donar a conèixer l’estat de la qüestió a la societat catalana. Aquest congrés també té la missió de ser un espai de trobada oberta, multidisciplinària i crític, característiques que defineixen a la Naturopatía com a ciència de la salut.

Barcelona acollirà el pròxim dia 6 d’abril de 2019 la tercera edició del Congrés Català de Naturopatía, la cita anual de la Professió Naturopática a Catalunya que organitza l’Organització Col·legial Naturopática. Aquesta trobada pretén promoure i facilitar l’intercanvi d’idees i experiències entre Professionals Naturòpates, amb la finalitat de continuar avançant en el desenvolupament de la Naturopatía en benefici sempre de l’usuari dels Serveis Professionals de Naturopatía

La realització d’aquest congrés, igual que les edicions anteriors, és promoguda per l’Organització Col·legial Naturopática, entitat que agrupa professionals de diferents àrees de la Naturopatía. Amb 35 anys d’història, l’Organització Col·legial Naturopática es caracteritza pel seu defensa de la Naturopatía, tant de la professió i dels professionals que l’exercen aixi com dels usuaris / consumidors dels Serveis de Naturopatía. Per tant, és la corporació sorgida i consolidada per a defensar els interessos col·lectius de la professió Naturopática i, alhora, vetllar per la pràctica de la Naturopatía i oferir un servei de qualitat a la societat a la qual el Naturòpata es deu.

Informació i inscripcions: III Congrés Català de Naturopatía

Etiquetas: