L’Organització Col·legial Naturopática de Catalunya celebrarà el seu III Congrés Català de Naturopatia a Barcelona sota el lema: “La Naturopatia, La nostra Professió, està present”

L’Organització Col·legial Naturopática de Catalunya celebrarà el seu III Congrés Català de Naturopatia a Barcelona sota el lema: “La Naturopatia, La nostra Professió, està present“, amb l’objectiu de convertir al Congrés en un referent de qualitat científica Naturopática.

El Congrés Català de Naturopatia s’està posicionant com un espai de diàleg i de desenvolupament del saber naturopàtic, que proporciona contactes i actualitzant col·laboracions entre investigadors, professionals i estudiants de Naturopatia.

Aquest III Congrés Català de Naturopatia, que anem a celebrar a Barcelona, ​​el 6 d’abril, té entre els seus objectius seguir donant a conèixer el procés d’integració de la Professió Naturopática com un servei més de salut, benestar i qualitat de vida, ja que la demanda d’aquests Serveis Professionals de Naturopatia, que estan funcionant a Catalunya a nivell privat, van en augment. En el procés de reconeixement de la tasca que realitza el Professional Naturòpata col·legiat, esperem seguir comptant amb el suport de les administracions públiques, sindicats, organitzacions empresarials i els partits polítics perquè coneguin el pla de regulació de l’Organització Col·legial Naturopática, que beneficiarà la societat catalana en el seu conjunt, amb prestacions de Serveis Professionals de Naturopatia de qualitat 
El Congrés Català de Naturopatia és un fidel reflex d’aquest creixement, com demostra el fet de l’interès creixent en cada un d’ells, conseqüència de la bona imatge i identitat, dels continguts de les conferències i activitats presentades, que són del grat del col·lectiu de Professionals Naturópatas.
Informació i inscripcions: III Congrés Català de Naturopatia
Etiquetas: