Es va clausurar el III Congrés Català de Naturopatia fent una aposta ferma pel foment de la investigació Naturopática

Nora Villafranca, Delegada de l’Organització Col·legial Naturopática a Barcelona i Coordinadora de l’esdeveniment, manifesta la seva satisfacció pel bon treball realitzat en el III Congrés Català de Naturopatia que s’ha celebrat durant el dissabte dia 6 d’abril a Barcelona, ​​a causa sobretot de la gran acollida que ha tingut l’esdeveniment entre els professionals, empresaris, estudiants, formadors, acadèmies que conformen el sector naturopàtic, sector cada vegada amb més auge i implantació social i empresarial; així com entre els usuaris dels Serveis Professionals de Naturopatia.

També Nora Villafranca, Delegada de l’Organització Col·legial Naturopática a Barcelona,, ha declarat que aquest III Congrés de la Professió Naturopática també ha servit per avançar en la implantació i consolidació de la Professió Naturopática a la Catalunya, amb una Organització Col·legial Naturopática que està treballant per consolidar els drets professionals i sociolaborals dels professionals Naturópatas Col·legiats; alhora que oferir un Servei Professional de Naturopatia de qualitat i de garanties per a la societat catalana que està utilitzant, cada vegada més, com una opció més de salut i qualitat de vida. 

El nivell científic i pedagògic dels temes exposats en les diferents ponències, i l’assistència de professionals, estudiants, centres de formació, usuaris dels Serveis Professionals de Naturopatia, i públic en general han constituït un èxit notable superant amb escreix les expectatives que teníem al seu començament. L’ampli programa ha permès als assistents intercanviar coneixement i experiències en relació a l’aplicació de les diferents tecnologies Naturopáticas, identificar solucions de salut i compartir idees. 
Per Alfredo Abascal, Conseller Delegat de l’Organització Col·legial Naturopática, “la confiança que els assistents i entitats col·laboradores han posat al nostre col·lectiu de Professionals Naturópatas Col·legiats, ha estat resposta amb un èxit d’excel·lent professionalitat”. Segons Alfredo Abascal “Aquest era l’objectiu prioritari del Comitè Organitzador i els congressistes ens han expressat la seva satisfacció a través de nombrosos missatges de felicitació rebuts“. 
També Nora Villafranca, Delegada de l’Organització Col·legial Naturopática a Barcelona i Coordinadora de l’esdeveniment, expressa el seu agraïment als responsables de l’Organització Col·legial Naturopática que van intervenir en la inauguració, a Alfredo Abascal, Conseller Delegat de l’Organització Col·legial Naturopática, i Isabel Piñeiro, directora general de l’Organització Col·legial Naturopática.

En peu de foto: Roland Wilhelm, President del III Congrés Català de Naturopatia; Nora Villafranca, Delegada de l’Organització Col·legial Naturopática a Barcelona i Coordinadora de l’esdeveniment; Alfredo Abascal, Conseller Delegat de l’Organització Col·legial Naturopática; Isabel Piñeiro, directora general de l’Organització Col·legial Naturopática.

Etiquetas: